Tieners

Bayumipizapw1539002521

Tiener Yoga/Pilates Fusion

Het leven en lichaam van tieners staat in het teken van groei, verandering en ontwikkeling. Wie ben ik? En wat wil ik in het leven? Zijn grote vragen waar een tiener mee bezig is. Dit brengt naast veel plezier ook veel spanning met zich mee. De druk om het juiste te kiezen, het goed te doen op school en werk zijn soms heel groot. Hoe blijf je als jong ontwikkelend mens staan in deze tijd van stress en sociale media?

In deze les leer je aan de hand van Pilates en yoga oefeningen naar binnen te keren en te luisteren naar je diepe drijfveren. Verbeter je lichaamshouding en leer op een bewuste, ontspannen manier bewegen. Door bewust met de adem te werken heeft de les een ontspannend effect waardoor je rustiger wordt en sterker in je schoenen leert staan. Dé Body en Mind les speciaal voor jonge mensen!

De lessen worden gegeven door Anneroos Sadeghi-de wit. Zij studeerde in 2011 af aan de dansacademie Codarts ik Rotterdam en geeft al meer dan 10 jaar les aan tieners. In haar lessen bleven thema’s als stress, (groeps)druk en houding terug komen. Zo ontstond het idee om een les te maken waar meer ruimte is om naar binnen te keren en om te leren gaan met emoties en gedachten. Geef je op voor een proefles! Bij voldoende animo zal de les van start gaan.

Docent: Anneroos