Integrale Hatha Yoga


HATHA YOGA MET CRESCENTIA

Integrale Hatha Yoga moedigt je aan om asana’s (yogahoudingen) met zachtheid te benaderen en zo de vorm te vinden die bij jouw lichaam en behoefte past op dat moment. Centraal staan evenwicht tussen adem, inspanning en ontspanning. De rustige houdingen versterken je lichaam. Adem en lichaam voegen zich in hetzelfde ritme en je wordt je meer bewust van de verbindingen tussen je lichaam, gedachten, gevoelens, emoties en je denkvermogen.

Ik nodig je uit om samen met mij op de mat te komen staan. Om zonder oordeel en met een open mindset jezelf te ontdekken, volledig te mogen zijn waar je nu staat,  te vertrouwen op je intuïtie en je laten ervaren dat elke stap die je richting je eigen pad zet je meer energie geeft.

Het beoefenen van yoga  is geen berg die je moet beklimmen maar is een reis op een onophoudelijk veranderend pad in een schitterende omgeving. Waar je jezelf ook op dat pad bevindt, het is een uitstekende plek om te ZIJN. Je bent welkom zoals je bent: beginner of ervaren, jong of oud, man of vrouw. Elke ontmoeting met jezelf op de mat is uniek!