Verhuur

YOGA, MASSAGE, COACHING, THERAPIE, MINDFULNESS, WORKSHOP, OPLEIDING OF.....
 

Bewustzijnscentrum Bala is een mooi verzamelgebouw van gelijkgestemden waarin gewerkt wordt vanuit een gemeenschappelijke visie op welzijn, gezondheid, bewustzijn, persoonlijke groei en ontwikkeling van baby tot oudere. Die visie is integraal of holistisch wat betekent dat wij ieder mens als geheel zien, in verbinding met zijn omgeving: lichaam en geest, emoties en overtuigingen, werk en gezin, voeding, wensen en ambities.

Wij nodigen je van harte uit om op freelance basis bij ons les te komen geven, elkaar te inspireren en samen met ons verder te groeien!! BALA verhuurt verschillende ruimtes aan zelfstandige docenten en therapeuten. Het is onze visie om een mindstyle centrum te creëren dat mede door de bezoekers, vrijwilligers en docenten wordt gedragen:

SAMEN doen
SAMEN delen
SAMEN groeien
SAMEN genieten

Mogelijkheden:

  • fysieke therapieën als adem- en ontspanningstherapie, massage, voeding en beweging
  • zwangerschapsyoga, kind en jongerenyoga, volwassenen, ouderenyoga, (rol)stoelyoga en yogatherapie (groepslessen, workshops en persoonlijke sessies)
  • coaching voor kinderen, volwassenen, ouderen
  • emotionele, mentale/cognitieve therapieën
  • meditatie- en mindfulness trainingen
  • cursussen/workshops voor kinderen, ouders, docenten

Onze visie is om met meerdere collega's (ieder met hun eigen specialisatie) een samenwerking aan te gaan om jeugd, gezin, volwassenen en ouderen uit te nodigen om in beweging te komen en te helpen vinden van  balans. Ze te ondersteunen in het werkelijk leren kennen van zichzelf in wie zij werkelijk zijn, hun authenticiteit. Een toegankelijk en laagdrempelig centrum neer te zetten waar iedereen welkom is en zichzelf mag zijn en waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Waar we net als nu een warme en veilige omgeving kunnen creeeren en waar we mensen kunnen inspireren en ondersteunen door het delen van onze kennis en waar ze tot zichzelf kunnen komen en blijven. Waar ruimte is om voor/na een les of behandeling samen te kunnen komen en nog even na te kunnen praten. Toegankelijk óók voor de mensen met een kleine portemonnee.

Eigen initiatieven
BALA is ook de ruimte waarvan gebruik gemaakt kan worden voor eigen initiatieven! De ruimtes zijn te huur voor activiteiten, die aansluiten bij de visie en tot doel hebben om met elkaar ervaringen en kennis te delen. De uitnodiging om hier gebruik van te maken is zowel voor particulieren als voor professionele docenten, workshop- en cursusbegeleiders, trainers en instellingen bestemd. Het biedt ook de gelegenheid om samen met andere aanbieders van workshops, trainingen en andere bijeenkomsten samen te werken. Je wordt dan ook van harte uitgenodigd om contact op te nemen met vragen, voorstellen, ideeën, ook al moeten deze nog verder uitgewerkt worden. Er wordt uitgekeken naar jouw inbreng!

Wij bieden flexibiliteit aan zowel fulltimers als parttimers. Ben jij geïnteresseerd en denk je een goede aanvulling te kunnen vormen? Neem dan contact op met Crescentia via :

info@bewustzijnscentrum-bala.nl 
www.bewustzijnscentrum-bala.nl