Stadsverlichting

Te midden van het drukke leven van alledag, te midden van onze soms nog drukkere omgeving, kan het een uitdaging zijn om tijd en ruimte voor jezelf in stilte te vinden. Om deze reden organiseert Bewustzijnscentrum Bala stilte- en meditatiebijeenkomsten welke intiem en laagdrempelig zijn en waarbij het niet uitmaakt of je pas begint of geoefend bent. 

Je bent welkom om in stilte binnen te komen en je rustig te installeren. Na een korte inleiding start de meditatie van een uur soms onder begeleiding van achtergrondmuziek, soms met een verhaal en soms in stilte. Na afloop klinkt de klankschaal, tijd om even uit te rekken en 'terug te komen'. Daarna ruimen we samen in stilte op en kun je in stilte vertrekken, maar je mag natuurlijk ook nog even blijven om je ervaring, inzicht of verhaal te delen bij een gezamenlijk kopje thee. We nodigen je van harte uit om stilte te komen ervaren! Er zijn stoelen, matjes, krukjes, dekens en meditatiekussen aanwezig. Trek makkelijke en warme kleding aan en neem eventueel een (omslag)doek mee. Indien er minder dan 6 aanmeldingen zijn, dan schuift de meditatie avond door naar een volgend moment. 

Bijdrage 5 euro

De stilte diep in mij, is ondertussen een rotsvast en tegelijkertijd toch ook beweeglijk fundament geworden dat het leven draagt en alles toont zoals het eigenlijk ook is: een enorme levenservaring die mensen door goede en minder goede tijden vormt, ingebed in de allesomvattende en onvoorwaardelijke liefde van de Bron, ons echte thuis.

Stadsverlichting is een initiatief van Kris & Tijn Touber: Mensen die stil zijn, hebben effect op hun omgeving. Ze brengen harmonie en flow. In steden waar regelmatig wordt gemediteerd, is er minder criminaliteit, is het minder druk op de spoedeisende hulp en komen er minder verkeersongevallen voor. Als je samen stil bent, kom je weer thuis – bij jezelf en bij elkaar. Je komt in verbinding met je diepste essentie – met wat je bent, in plaats van wat je bent geworden. In de stilte zijn we verbonden - met onszelf en met de ander.

Mediteer je mee? Je kunt je hier aannmelden! Sta je reeds ingeschreven en ben je een keer verhinderd? Geef dit dan minimaal 24u van tevoren door via Info@bewustzijnscentrum-bala.nl 

Let op, de bijeenkomst gaat alleen door bij minimaal 6 deelnemers!